En tanke om kommentarer

Det viktigaste och roligaste för den delen med bloggandet är nog att ge och få kommentarer. I diskussionen växer tanken och dessutom är de snälla bokbloggarna bra för egot. Nu har allt blivit lite krångligare. Blogger har fått för sig att vi alla är robotar och därför måste en halvblind bloggare med brytningsfel försöka både en, två och ibland tre gånger att tyda en helt omöjligt verifieringskod innan jag kan kommentera. Jag behöver ha något väldigt viktigt att säga då.

Sedan använder vissa bloggare discuss som inte alls är kompatibel med min iPad som jag ofta använder när jag läser blogginlägg. Ännu färre kommentarer alltså.

Och nu WordPress. Helt plötsligt får jag bara ett felmeddelande när jag kommenterar och lyckas inte få sagt någonting alls. Ibland lyckas jag kommentera via mitt twitteralias, men långt ifrån alltid. Behöver jag säga att det inte blir många kommentarer från mig trots att jag faktiskt har en del att säga.

Tänkte bara förklara om ni tycker att jag är tystare hos er än vanligt. Ni har helt rätt, men det är inte mitt fel.

Läs också:

22 comments