I väntan på nästa roman

Jag längtar verkligen efter att Curtis Sittenfeld ska komma ut med en ny bok. Både Prep och The american wife tillhör mina absoluta favoriter och även The man of my dreams funkar.

Jag söker ofta på Sittenfeld på Amazon.com och hoppas varje gång att en ny bok ska dyka upp sådär magiskt. Det händer aldrig. Däremot hittade jag för en tid sedan en novell från 2010 med titeln A regular couple som stillade min längtan lite, lite.

I A regular couple får vi åka med på bröllopsresa. Bruden träffar en gammal high-school bekant, en tjej som knappast var hennes vän. Jag gillar den skarpt!

I serien The Atlantic Fiction for Kindle finns en rad tidigare opublicerade noveller av många bra författare. Lite som Novellix. Väl värda att botanisera bland.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: