enligt O

Tankar från en bokberoende

Några i-landsproblem

Bokmässan är bara några månader bort och redan nu går det att planera sitt schema med den nya appen. Till iPhone. Jag har ingen iPhone. Ett litet i-landsproblem.

Ett i-landsproblem som faktiskt blir ännu mindre med tanke på att jag har en iPad där appen fungerar riktigt bra, lite grynig när den förstoras, men det funkar. Grynigheten är också ett i-landsproblem kan tyckas.

Ett problem som dock skulle kvalificeras som ett äkta sådant är att jag inte kan dela mig. Inte heller klona mig. Det betyder att jag inte kan se alla seminarier som jag vill se. Å andra sidan hinner jag knappast läsa alla de böcker det ska hållas spännande seminarier om heller.

Många i-landsproblem blir det.

Föregående

Galet bra, eller bara galen?

Nästa

Lite bokbloggarlogik

2 kommentarer

  1. Håller helt med (om kloningen). Jag har bara börjat planera torsdagen men har redan problem. Suck. Även om det på ett sätt är ett ganska kul problem att ha. 🙂

  2. jag tänker inte ens låna av sonen….
    Ha en fin midsommar!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: