Lite bokbloggarlogik

Igår presenterade jag de tre lag som tävlar om min uppmärksamhet i sommar.  Till saken hör att det finns en del avbytare, speciellt i köp- och bytelaget som redan nu har ett starkt startfält. En bok i recensionslaget läste jag dock i natt, så de leder för närvarande.

När jag nu valde nästa bok att läsa, nummer 83 i år, valde jag inte någon i lagen, utan en bok på läktaren. Helt logiskt om du frågar mig. Det var ju den boken jag kände för just nu.

Jag tog också en tur till biblioteket efter det att laguppställningarna avslöjats och lånade två nya böcker. Också det helt logiskt, då det var himla bra böcker.

Även recensionslaget fick faktiskt lite förstärkning idag. Så bra förstärkning att de skulle kunna räknas som dopade.

Alla tävlingar behöver dock en joker. Och jokern är, håll i er nu, e-boken. Jag har lånat min första e-bok till iPaden och fler lär det bli.

En sak vågar jag i alla fall lova. Jag kommer inte att lida brist på böcker att läsa i sommar och om detta hemska mot förmodan skulle hända är jag säker på att det finns gott om sätt att få fler spelare att ställa upp.

image

 

2 reaktioner på ”Lite bokbloggarlogik”

  1. Underbar logik! Jag förstår precis vad du menar! Dopade böcker är de bästa böckerna 🙂

    En fråga; kommer du sitta på paddan och läsa på paddan? Hihi, en liten göteborgsvits till dig så här på morgonkvisten 😉

  2. Oslagbar är du! Inte utan att man blir mycket nyfiken på det dopade tillskottet…
    ha en skön midsommar!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: