Ett knökat grönt paket

Kanske inte världens bästa bildbevis, men definitivt ett riktigt bra paket. Detta från en hemlig bokvän, tillika lärare som köpt ett kryddigt te på Tjolöholms Slott och troligen bor i Göteborg eller i dess närhet då paketet är stämplat där. Någon som också inser att en lärare kan behöva en dos antiststresspiller så här i slutspurten av terminen.

Fyra böcker fanns i paketet. Fyra böcker. Dessutom fyra böcker jag vill läsa. Timmarna av Michael Cunningham har jag sett, men inte läst. Det var dessutom lagom länge sedan jag såg den så det passar nog perfekt att läsa den, att Tove Janssons bok är på engelska blir alldeles utmärkt. Jag läser gärna på engelska och jag läser definitivt gärna Summer book. Vidare fanns en lyriksamling som jag sneglat på, men inte äger och en bok jag aldrig hört talas om, men som verkar klart läsvärd. Snowflower and the Secret Fan heter den och är skriven av Lisa See.

Fina papper, charmigt bokmärke som jag ska försöka hålla koll på, gott godis (marsipanbröd är en stor favorit och kexchoklad funkar alltid) och en söt liten penna med le petit prince på fanns också i den välfyllda påsen.

Jag blev jätteglad både för allt du stoppat i påsen och för de fullklottrade korten med den trevliga hälsningen. Tack och trevlig sommar själv! Nu ska jag klicka runt och spana!

image

Läs också:

9 comments