På lördag smäller det

Jag har alltid älskat att skriva och att hjälpa mina elever att bli bättre skribenter. Det var dock längesedan jag fick skrivarinput själv. Inte sedan jag läste svenska på universitetet faktiskt. Jag har faktiskt aldrig varit på skrivarkurs, men i helgen smäller det. Faktum är att jag börjar bli lite, lite nervös. Mest peppad, men ändå pirrig.

Kursen är på lördag och söndag, arrangeras av Katarina församling och leds av prästen Hanna Nyberg och en av mina absoluta favoritförfattare Barbara Voors. Det är den sistnämnda som gör mig både förväntansfull och nervös. Det ska i alla fall bli fantastiskt kul att träffa henne och att få skriva.

Jag tar tåget till Stockholm redan imorgon vid lunchtid och ser fram emot lite egentid i huvudstaden som jag faktiskt börjar ta till mitt hjärta. Med på kursen är Karin och Pernilla. Någon mer bekant?

Hur jag förberett mig? Köpt en ny skrivbok så klart. Skrivböcker kan man ju aldrig få för många av. Måste nog köpa en pocketbok på centralen också. För säkerhets skull.

image

Läs också:

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge