På lördag smäller det

Jag har alltid älskat att skriva och att hjälpa mina elever att bli bättre skribenter. Det var dock längesedan jag fick skrivarinput själv. Inte sedan jag läste svenska på universitetet faktiskt. Jag har faktiskt aldrig varit på skrivarkurs, men i helgen smäller det. Faktum är att jag börjar bli lite, lite nervös. Mest peppad, men ändå pirrig.

Kursen är på lördag och söndag, arrangeras av Katarina församling och leds av prästen Hanna Nyberg och en av mina absoluta favoritförfattare Barbara Voors. Det är den sistnämnda som gör mig både förväntansfull och nervös. Det ska i alla fall bli fantastiskt kul att träffa henne och att få skriva.

Jag tar tåget till Stockholm redan imorgon vid lunchtid och ser fram emot lite egentid i huvudstaden som jag faktiskt börjar ta till mitt hjärta. Med på kursen är Karin och Pernilla. Någon mer bekant?

Hur jag förberett mig? Köpt en ny skrivbok så klart. Skrivböcker kan man ju aldrig få för många av. Måste nog köpa en pocketbok på centralen också. För säkerhets skull.

image

8 reaktioner på ”På lördag smäller det”

  1. Jamen hurra, go O! Jag ska också på min kurs i helgen, den går tydligen i skrivandets tecken för måna bloggare! Hoppas du gillar det, men det tror jag du kommer att göra!

  2. Å vad kul, jag vill också gå på skrivkurs! Jag har i och för sig gått en hel massa kurser tidigare men det börjar bli länge sen nu… Men jag sitter ju hemma och plitar på min roman i alla fall när jag hinner, alltid något 😉 Lycka till och jag hoppas du får det alldeles underbart med egentid, Stockholm och Barbara!

    1. Har du slutat småpilla med din bok och fått iväg den? Är impad över alla som lyckas skriva så många sidor, själv har jag många förstakapitel, men arken ord eller tid att fortsätta.

  3. Jag ska också vara med! Det ska bli otroligt roligt och spännande. Jag har ju alltid tänkt att jag vill skriva, men det blir aldrig av… Ska bli kul att ses!

  4. Jag var så nära att anmäla mig men logistiken funkade inte så jag fick avstå. Lova att raportera flitigt så sitter jag här o är avundsjuk så länge?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: