En nytt pocketbyte

En bok om dagen brukar ordna trevliga pocketbyten och jag är lite sugen på att fylla en grön påse med lite smått och gott. Det är alltid kul att snoka runt på en blogg och försöka hitta det perfekta innehållet. Flera av de bloggar jag följer har jag hittat genom ett pocketbyte.

Det finns två byten att välja mellan, Pocket och prassel 4.0 där en M-påse ska fyllas och Pocket och Påhitt som ger lite mer utrymme på flera sätt. Jag kör det större och hoppas snart kunna fylla en L-påse med böcker och annat som gör någon glad i höstmörkret.

Var med i bytet du också!

Läs också:

6 comments

 • Jag som är nybörjare kör på Pocket och prassel. Ska bli jättekul att både ge och få. 😀
  Annica recently posted..Lite topplistorMy Profile

 • Jag kör också pocket och prassel, även om jag varit med en gång tidigare. Fast jag funderade länge, men jag gillar det där ”hemliga” som det var i pocket & prassel. Hur som helst blir det här pocketbytet en extra ljusglimt i höst!
  Boklusen recently posted..Pocket och PrasselMy Profile

 • Jag tänker delta, men är lite nervös. Har aldrig varit med tidigare och har ganska dålig fantasi och kommer att ha svårt att hitta på någon rolig present. Är även rädd för att jag ska få någon med en mer ”seriös” eller litterär boksmak än vad jag har och alltså inte kunna hitta ett passande pocket att skänka bort.
  Sara recently posted..Bokfrågornas ABC – GMy Profile

 • Jag har anmält mig direkt, det är så kul att både fixa och få. Behöver lite överraskningar i oktoberdimman!
  Anna recently posted..musikutmaningMy Profile

 • Bea

  Jag var också peppad att delta första gången, men så hamnar bytet mitt under vår semesterresa. ”Få sin vän” dagen före jag åker och ”sista skicka dagen” är da’n innan jag kommer hem… 🙁
  Bea recently posted..Laddar för tjänsteresaMy Profile