Veckans kulturfråga v.52 2020

Idag är det dan före doppardan och även om julen inte blir som vanligt finns det traditioner som är värda att behålla. Det kan vara något som måste finnas på julbordet, något du alltid gör, lyssnar på eller läser. Därför vill jag veta följande:

Vilka jultraditioner kan du inte vara utan? 

 

Jag är inte mycket för traditioner, men glögg och gravad lax vill jag gärna ha. Och sill i alla former. Julklappar klarar jag mig utan, men visst är det fint att träffa nära och kära i alla fall någon gång under helgen. Mest tycker jag dock om att vara hemma med mina grabbar och kanske läsa en bra bok.

7 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.52 2020”

      1. Tidig morgon ensam på soffan, med gran, te och bok! Ett mindre julbord med de närmaste är också fint.
        Tack för en mycket läsvärd blogg. God jul!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d