Veckans kulturfråga v.45 2020

I november är tanken att jag ska läsa hyllvärmare och sådana finns det många här hemma. Nu är frågan vilken bok jag ska prioritera. Veckans fråga handlar om böcker som du vill läsa, men som ändå förblir olästa.

Vilken bok i din hylla har stått där väldigt längre trots att du egentligen vill läsa den?

 

Det är som sagt ganska många böcker som jag köpt för att jag verkligen vill läsa dem direkt, men som av någon märklig anledning ändå står kvar i hyllan olästa. En bok jag har som mål att ta tag i under november månad är Middlesex av Jeffrey Eugenides som jag tror är en perfekt bok för mig. Återstår att se om jag äntligen lyckas få tummen ur att läsa den.

13 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.45 2020”

  1. Pingback: Veckans kulturfråga vecka 45 – BOKHYLLAN I PEPPARKAKSHUSET

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: