Veckans kulturfråga v.40 2020

Sista onsdagen i september och snart är det höst på riktigt. Det enda positiva jag kan komma på med hösten är att träden blir vackra. Läser gör jag helst utomhus i solen, men jag får väl öva på att läsa i min läsfåtölj. Veckans kulturfråga handlar om läsplatser och lyder.

Var läser du helst? Vilka tillbehör behövs för att skapa den perfekta lässtunden? 

 

Jag läser som sagt helst på vår stora veranda i utomhussoffan. Sent på säsongen köpte vi dessutom en hammock som har potential att bli nästa års ultimata läsplats. Ett annat ställe som är fint att läsa på är vårt växthus som innehåller fyra härliga rottingfåtöljer. Oftast läser jag dock i sängen, men det funkar helt ärligt sådär eftersom det snarare är regel än undantag att jag somnar.

Vad behövs för att lässtunden ska bli perfekt? Om det är inomhus vill jag ha en mysig filt kring mig och en bra läslampa är bra att ha om jag inte läser e-böcker. Utomhus är det viktigt med kall dryck för att inte bli för varm. Är det en solig sommarkväll funkar vin perfekt, medan te funkar bättre inomhus på hösten.

 

Svara gärna i en kommentar, i ett blogginlägg eller på sociala medier. Tagga gärna in @enligto så att jag hittar era svar.

9 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.40 2020”

  1. Pingback: Veckans kulturfråga v. 40 – Den perfekta lässtunden – Ett eget läsrum

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: