Böcker jag inte har köpt

Det är lätt att tro att jag inte gör något annat än att köpa böcker och ja, sex böcker under lika många dagar i Eastbourne och London är ganska mycket. Jag skulle bara vilja att ni tänker lite på alla böcker jag faktiskt INTE köper. Här är till exempel några av de väldigt många böcker jag inte hade med mig hem från resan.

Jag köpte till exempel inte The Corfu Trilogy av Gerald Durrell, utan nöjer mig med att se tv-serien.

Även om jag klämde länge på The English Teacher av R. K. Narayan köpte jag den inte och inte heller Genki Kawamuras bästsäljare If cats disappeared from the world med det fantastiskt fina omslaget.

Buy one get one half price lockade verkligen, liksom titeln The Queen of Bloody Everything, men jag köpte ändå inte Joanna Nadins bok eller ens någon på (just det) bordet.

En annan helt fantastisk titel är My sister, the serial killer. Omslaget är sjukt snyggt också och den fanns med på årets korta lista till Womens Prize for Fiction. Ändå köpte jag inte Oyinkan Braithwaites bok.

Även om jag älskade Jamie Fords bok Hotel on the corner of bitter and sweet köpte jag inte hans bok med den nästan lika fina titeln Love and other consolation prizes.

Jag vill verkligen läsa Elly Griffiths nya stand alone The Stranger Diaries, men gissa vad, jag köpte den inte. Och då står den ändå ganska högt upp på min vill-läsa-lista.

Vilka böcker har du inte köpt den senaste tiden?

7 reaktioner på ”Böcker jag inte har köpt”

  1. Elly Griffiths bok kommer visst på svenska i höst hos Modernista. Den kanske hittar hem till dig då, om inte förr ? Det är riktigt lurigt att besöka olika typer av butiker som säljer böcker. Det är faktiskt lite jobbigt att inte ens kunna besöka Ica Maxi utan att det finns potentiella fällor utplacerade som kan göra att jag trillar dit och kommer hem med ännu en bok. ? Men jag försöker ändå läsa mer digitalt och lyssna för att spara lite utrymme här hemma.

    1. Har sett det och kanske väntar jag. Annars köper jag den till Kindle. Och nej, det är inte okej att affärer inte tar bokberoende på allvar. Vi måste ju kunna få köpa mat utan att lockas av diverse läsbart. 😉

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: