enligt O

Tankar från en bokberoende

52 bra saker: Sportlov

Nu blev och blir det inte en lika frisk vecka som jag hade hoppats på, men trots allt är sportlovet en härlig andningspaus. Jul och påsk i all ära, men här finns en vecka utan en massa måsten. Så fort den här himla influensan släppt taget om mig ska jag njuta på riktigt.

Bäst är det om sportlovet innehåller sport på TV. Vintersport utomhus är inte min grej, egentligen ingen sport förvisso om jag måste utöva den själv. Häng i soffan, en stilla promenad, läsning i massor och några timmars skrivjobb. Så ser min vecka ut.

Föregående

Tua Forsström i Svenska Akademien

Nästa

Sommar på den lilla ön i havet

2 kommentarer

  1. Krya på dig 🙂
    Borde vi inte döpa om även sportlovet till läslov?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: