Mina svar på R

R

Dags för mig att bjuda på mina kvinnor på R.

Nämn en favoritförfattare med för- eller efternamn på R.

Karolina Ramqvist är riktigt bra. Visserligen var jag inte överförtjust i Alltings början, men Flickvännen och Den vita staden är helt fantastiska.

Vilken kvinna på R, död eller levande, tycker du borde få mer uppmärksamhet?

Rigmor Gustafsson är en riktigt bra sångerska som jag tycker får på tok för lite uppmärksamhet. Visserligen var hon med i På spåret för några veckor sedan, men i övrigt varken syns eller hörs hon. Det är synd.

Det finns ju annan kultur än böcker. Vilka kvinna med för- eller efternamn på R vill du lyfta fram som är kulturell, men inte just författare?

Jag har inte lyssnat jättemycket på Robyn, men tycker att hon är en riktigt cool tjej och en grym musiker. En favoritlåt är Be mine.

Vilken kulturell kvinna med för- eller efternamn på R har du ännu inte utforskat?

Jag skulle vilja läsa något av Rosa Liksom. Hon var gäst på Stockholm LIterature i höstas och mycket underhållande att lyssna på. Egentligen heter hon Anni Ylävaara, så kanske borde jag sparat henne till Y …

5 reaktioner på ”Mina svar på R”

    1. Jag rekommenderar verkligen Flickvännen och Den vita staden. Den andra är ännu bättre, men eftersom de handlar om samma personer ska du läsa båda. Kontrasterna!

  1. Robyn är verkligen grym på många sätt. Det är inte alltid jag gillar hennes musik, men jag beundrar alla som vågar gå sin egen väg.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: