#sommarlovmedkulturkollo #läsplatta

Ni vet redan att jag absolut älskar min läsplatta, nästan lite ohälsosamt mycket. Den är bara så himla bra. Fylld av böcker (som det dessutom inte syns om jag köper), inbyggd ordbok, lätt att ta med sig och så himla bra att läsa på både inne och ute. Faktum är att det nästan känns jobbigt att läsa “riktiga” böcker numera.

Det här är några av böckerna jag planerar att läsa i sommar.

10 reaktioner på ”#sommarlovmedkulturkollo #läsplatta”

  1. Läsplattor är fantastiska! Och jag är precis på väg att klicka hem lite fler e-böcker.. Levande och döda i Winsford är en av dem.. 🙂

  2. Åh, vad kul att du är så glad i din platta! Efter att ha frågat dig om detta i förra veckan slog jag till och hoppas att min alldeles egna kommer imorgon. Blev en Adlibris Letto, ser så mycket fram emot detta!!

  3. Adlibris har tokrean på eböcker nu. Tokfarligt. Minns att jag en gång tänkte att jag bara skulle låna böcker till plattan.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: