Läs-a-lot sommaren 2015

Nellons bokblogg ordnar ett läs-a-lot 6 juli kl 00.00 -12 juli kl. 00.00. Temat är ”böcker man velat läsa länge” och sådana finns det en hel del här hemma.

Så här lyder reglerna (saxat från Nellons blogg):

En Läs-a-lot är en period då man läser så mycket som möjligt eller försöker att läsa mer än vad man annars skulle göra. Du försöker alltså att läsa istället för att titta på TV o.s.v under den här perioden.

Man väljer själv hur många böcker man vill läsa eller tror sig klara av att hinna med. Eller om man vill satsa på ett visst antal sidor… detta väljer man själv. Man sätter alltså upp egna mål.

Nu jäklar ska här läsas. De goda nyheterna är att jag har massor av lästid och en hel massa böcker jag vill läsa, den dåliga nyheten är att jag kommer att ha dålig tillgång till internet och därför inte hinner vara med på spurtpriserna, som ger extra poäng.

Jag gillar Nellons bloggs mål att läsa 150 sidor varje dag och här är högen böcker jag väljer ur. Nu finns ju en hel del av de böcker jag vill läsa i min Kindle, men en liten hög blir det i alla fall. Och nej, sju böcker på lika många dagar är kanske inte direkt rimligt, men ungefär lika rimligt som att jag faktiskt väljer läsning ur just den här högen. 🙂

För fler TBR-böcker klicka här.

 

IMG_0333

 

2 reaktioner på ”Läs-a-lot sommaren 2015”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: