En inte så munter statistik

Jag för statistik över min läsning och har gjort så i många år. De senaste åren har jag inte bara undersökt hur många böcker jag läser under ett åt, utan hur många det blir varje månad. I år ser statistiken ganska så dålig ut. Visserligen kan jag inte räkna med att ligga i topp varje månad, men någon månad hade det varit kul om den orangea kurvan hamnade i topp. Jag får helt enkelt läsa så det ryker någon månad snart. Förslagsvis nu i maj, då konkurrensen inte är direkt mördande. Fjorton böcker är alltså målet i maj och ja, jag är redan skeptisk.

Skärmklipp 2015-05-03 18.33.44

8 reaktioner på ”En inte så munter statistik”

    1. Pixi, pixi … Nej, det handlar självklart inte om antalet egentligen, mest att det går så hemskans trögt.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: