enligt O

Tankar från en bokberoende

En inte så munter statistik

Jag för statistik över min läsning och har gjort så i många år. De senaste åren har jag inte bara undersökt hur många böcker jag läser under ett åt, utan hur många det blir varje månad. I år ser statistiken ganska så dålig ut. Visserligen kan jag inte räkna med att ligga i topp varje månad, men någon månad hade det varit kul om den orangea kurvan hamnade i topp. Jag får helt enkelt läsa så det ryker någon månad snart. Förslagsvis nu i maj, då konkurrensen inte är direkt mördande. Fjorton böcker är alltså målet i maj och ja, jag är redan skeptisk.

Skärmklipp 2015-05-03 18.33.44

Föregående

Farewell Ruth Rendell

Nästa

Min ålderdom ser ljus ut

8 kommentarer

 1. kvantitativ eller kvalitativ läsning, det är frågan.

  • Helst båda. Just nu läser jag varken mycket eller speciellt bra böcker. Segt.

 2. Väldigt muntra färger i alla fall!

 3. 14? Djupt imponerad. Själv har jag ett mål på åtta. Typ. 🙂

 4. Jag tror det är dags för lite Pixi-böcker här, va? Eller släng den där statistiken i papperskorgen och läs när/hur/det du har lust till…

  Jag har taggat dig i en enkät. Fast för två veckor sen eller nåt. Sen glömde jag meddela dig det…så bättre sent än aldrig (ifall du är enkätsugen):
  http://carolinalandin.blogspot.se/2015/04/liebster-award.html

  • Pixi, pixi … Nej, det handlar självklart inte om antalet egentligen, mest att det går så hemskans trögt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: