enligt O

Tankar från en bokberoende

Just nu …

9041_250

Har ägnat eftermiddagen åt att vakta magsjuk unge och slattläsa. Har lyckats läsa ut tre böcker som blivit liggande och förbättrat lässtatistiken en aning. Ligger dock fortfarande hopplöst efter jämfört med tidigare år.

Började just med Flyt som en fjäril, stick som ett bi av Elin Nilsson, dels för att den verkar så himla bra, men också för att jag har dåligt samvete för att flera böcker från Alfabeta blivit liggande.

Föregående

Humoristisk tisdagsutmaning

Nästa

Världsbokdagen som glömdes bort

4 kommentarer

  1. Hoppas din läslust kommer tillbaks och att du fortsätter komma med inspirerande lästips.

    • Tack! Det är en del saker som stressat, som nu börjar ordna upp sig, så jag tror det.

  2. Skönt med slattläsning ibland! Tyckte väldigt mycket om “Flyt som…”, välskriven bok och dessutom när jag en liten fascination för simsport, skulle gärna se mer böcker om det och inte bara de eviga joggning och fotboll typ

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: