Femton års läsning

Inspirerad av Bokbabbel var jag tvungen att botanisera bland mina egna läslistor från de senaste femton åren. Det stod då klart att små, små barn är dåligt för lässtatistiken, medan bokbloggande är riktigt bra. Det var egentligen först 2009, i och med födseln av min första bokblogg, som jag förvandlades till den storläsare jag egentligen inte varit sedan barndomen. En ny slukarålder alltså och därmed hamnar mitt ganska mediokra läsår i perspektiv och förvandlas till ett något bättre.

Skärmklipp 2015-01-02 11.03.03

Målet 2015 ligger fortfarande vid 150, men visst vore det coolt att någon gång hinna läsa 200 böcker på ett år?!

2 reaktioner på ”Femton års läsning”

  1. Ojojoj, jag som har fullt sjå med att hinna läsa runt 60 böcker på ett år! Men då räknar jag inte in olika typer av fackböcker, men det gör väl inte du heller antar jag. Imponerande!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: