Att läsa bredare

Det blev inte böcker från så många länder som jag hade hoppats 2014. Även om året inte är slut ännu blir det svårt att slå några rekord. Tanken är dock att jag ska fortsätta att försöka läsa böcker från litteraturländer som inte är de mest vanliga även under 2015. Eftersom jag trots allt helst läser från Sverige, Storbritannien, USA och Frankrike sätter jag som vanligt ett ganska modest mål. 2015 vill jag läsa böcker av författare från fler än 25 länder.

Jag har uppdaterat min lista med böcker jag tror skulle kunna vara något för mig. Jag kallar den En bredare lista. Är det några riktiga guldkorn du tycker att jag har glömt, får du mer än gärna säga det.

6 reaktioner på ”Att läsa bredare”

  1. Härlig lista! Du ska läsa många bra böcker under året som kommer – det blir att läsa bredare genom att välja smalare 😉

  2. Yacobians hus, Chicago tyckte jag mycket om. Kungens dag har jag lånat, men ännu inte läst. Spännande lista, önskar att bokhandlarna och biblioteken hade liknande listor.

    1. Det är kul att göra listor och håller med om att det är ovanligt med de smalare böckerna på dem. Det blir bra inspiration under året hoppas jag.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: