Slank in …

… på bloggambassadörernas spänningsmingel. Intressant att lyssna på Emelie Schepp, vars bok jag inte läst, men jag imponeras av hennes drivkraft.

IMG_2432.JPG

Anders Fager är nästa person ut och han underhåller med en kort berättelse om sitt skrivande. Skräck i svensk miljö fanns knappt och Fager hyllar Sam J Lundvall, som krattade åt andra. Där tog JAL över och sedan följde Fager.

Hur kommer man på idén att skriva svenskt sexuellt övervåld med skräcktendenser? En gammal idé som bottnar i ett skämt om Borås, som Fager menar var Paradise Hotell i verkligheten, men på 50-talet.

Manisk och fascinerande är mitt intryck av Fager. Rolig med brutala uttryck. Ännu en författare att upptäcka. En man av stil och smak är senaste boken.

IMG_2434.JPG

Det var länge sedan jag läste något av Sofie Sarenbrant, men efter att hon berättat om sin senaste bok tänker jag att jag ska göra det, eller med tanke på vad vi håller på med just nu, kanske inte. Där säljer någon sitt hus och en person gömmer sig i huset efter visningen och väntar på säljarna.

Sarenbrant verkar riktigt bra på att fantisera ihop hemska situationer. Energin hon utstrålar gör att jag känner mig sugen på att läsa fler böcker av henne i vilket fall.

IMG_2437.JPG

2 reaktioner på ”Slank in …”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: