Lite pinsamt är det allt …

Åter till tv-seriernas värld och fråga 7 som lyder så här:

Nämn en tv-serie som du brukar nynna introsången till?

Det är nu det blir lite pinsamt, för när jag läser frågan är den första signaturmelodi som dyker upp faktiskt den till Dallas. En klassisk serie som familjen samlades kring på fredagar, trots att vi egentligen inte tyckte att den var speciellt bra. Det fanns liksom inte så mycket att välja på. Dessutom har Larry Hagman alltid varit speciell i år familj, då vi delar efternamn. Som ogift hette jag alltså Hagman och skämten om Larry tycktes aldrig ta slut. När jag sedan gifte mig och bytte till Odén hoppades jag att skämtens tid skulle vara över. Så blev det inte. I tullen i Miami några dagar efter bröllopet kläckte tulltjänstemannen följande kommentar: ”Oh Oden, and where is Thor?” Ridå.

 

2 reaktioner på ”Lite pinsamt är det allt …”

  1. Tror nog jag skulle svarat samma som dig faktiskt. Lite pinsamt kanske….men vad gör det 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: