Ingen annan? Really?

6. Nämn en tv-serie som du gillar men som ingen annan tycker om?

En helt omöjlig fråga självklart, då alla tv-serier måste gillas av någon. Brothers & Sisters känns dock som en tv-serie som många var skeptisk till och som jag faktiskt inte alltid själv förstod varför jag tittade på. Men det gjorde jag. Trots den politiska vinklingen och det många gånger översmöriga innehållet. Bra skådisar var det i alla fall helt klart.

Private Practice tillhör också de serier som knappast håller speciellt hög kvalitet, men som jag tittat på ändå. Så blir det ibland. Just nu ser jag till exempel Hart of Dixie och det är egentligen inte alls min grej, men ibland vill jag bara ha något underhållande som bara går att smälta utan att bearbeta ett dugg.

Dessa tre serier har det gemensamt att jag följt tidigare serier med huvudrollsinnehavarna. Ofta väljer jag tv-serier så.

3 reaktioner på ”Ingen annan? Really?”

  1. Gillade också Brothers & Sisters även om jag inte följde dem slaviskt.
    Hart of Dixie gillar jag också.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: