Inte ens detta maraton …

Jag drömmer definitivt inte om att springa något maraton, vilket annars verkar vara populärt hos dem som drabbats av 40-årskris. Däremot hoppades jag att det läsmaraton jag deltar i under mars månad skulle flyta lite smidigare. Fyra böcker lästa hittills och allt för lite lästid även denna helg. Tur att sista helgen i mars betyder Bokresan och en massa lyxig lästid. Längtar hur mycket som helst.

6 reaktioner på ”Inte ens detta maraton …”

    1. Hoppas hinna läsa i alla fall något idag. Imorgon är det handboll, innebandy och dans hela dagen lång och läsande publik gillas inte. 🙂

  1. Roligt initiativ i dessa tider då maraton tycks ingå i varje anständig människas vardag. Jag gillar inte att lägga press på mitt bokläsande, men om jag omedvetet skulle vara med på detta läsmaraton ser prognoserna goda ut, avslutar troligen månadens sjätte bok idag.

    1. Behöver press just nu för att alls prioritera läsning i en intensiv vardag. Det bästa vore kanske att tagga ner.

  2. Jag har också klarat fyra så kan jag kan du! Vi får väl köra högläsning på tågresan upp och ned till Bokresan så kan vi alla gå i mål 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: