Vill du vinna en grym dystopi?

1471111822-1

Det händer ibland att jag inte har koll på mina böcker. När det gäller The Age of Miracles av Karen Thompson Walker köpte jag glatt en pocketbok, för att strax därefter upptäcka att jag redan klickat hem den som e-bok i min Kindle-app. Alltså läste jag e-boken och sparade pocketboken till någon av er.

Vill du vinna en riktigt bra pocketbok, faktiskt en av de bästa böcker jag läst i år, vill jag att du lämnar en kommentar här och skriver om tävlingen på din blogg. Har du ingen blogg går det utmärkt att sprida i andra sociala medier. Det hade också varit roligt att få veta vad du skulle göra om du fick några timmar till per dygn och/eller vad du hade ägnat din tid åt om du visste att jorden var på väg att gå under.

Tävlingen stänger 25/5 kl 18.00. Stort lycka till!

 

21 reaktioner på ”Vill du vinna en grym dystopi?”

  1. Mer tid har alltid varit en dröm, men efter att ha läst den här boken vågar jag inte drömma om det.

  1. Det här är en av de bästa dystopier jag läst och på en engelska som inte är allt för komplicerad.

 1. Carin Thiria Bark

  Tack för tipset, har just fått den på svenska från mitt älskade bibliotek. Jag skulle ha en liten restaurang för en dag där min man och jag lagade maten tillsammans. Gästerna skulle få komma till vår ”franska” veranda och äta det som serverades med omtanke. De skulle sitta vid långbord, äta länge och vilja bidra med samtalsämnen om livet med främlingar. För kort tid kvar för fasader. På natten skulle hela familjen lägga sig på en filt i trädgården, hålla varandra i handen, se på stjärnorna och tacka för att vi fått varandra.

  1. Var också på biblioteket och botaniserade idag. Vi får dejta där nästa år när jag lämnar er! 🙂

 2. Oh, vill ha! http://mshisingen.blogspot.com/2013/05/hall-tummarna.html Gillar dystopier i allmänhet, de går bra ihop med mitt soliga sinnelag 🙂 och en som rekommenderas så varmt får jag läsa oavsett om jag vinner eller inte. Om dygnet hade haft fler timmar… då skulle jag ha läst mer och sett mer film. Skulle jorden snart gå under så blir det att umgås med familj och vänner.

 3. Om jorden gick under i natt, så skulle jag ägna alla återstående timmar åt en musikalisk nostalgitripp, där hela mitt liv får passera revy genom alla låtar som uppslukat mig från början till slut.

 4. Missade tyvärr tävlingen men tar till mig boktipset!

  För att svara på din fråga: Om jag visste att allt skulle vara slut alldeles strax skulle jag samla min familj omkring mig och njuta av de sista ögonblicken tillsammans.
  Hade jag lite mer tid skulle jag vilja göra min egen version av ”The Bucket List” (suverän, se den!) där jag försöker göra de saker jag drömt om men inte tagit mig tid eller haft ekonomi att genomföra

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: