enligt O

Tankar från en bokberoende

Vill du vinna en grym dystopi?

1471111822-1

Det händer ibland att jag inte har koll på mina böcker. När det gäller The Age of Miracles av Karen Thompson Walker köpte jag glatt en pocketbok, för att strax därefter upptäcka att jag redan klickat hem den som e-bok i min Kindle-app. Alltså läste jag e-boken och sparade pocketboken till någon av er.

Vill du vinna en riktigt bra pocketbok, faktiskt en av de bästa böcker jag läst i år, vill jag att du lämnar en kommentar här och skriver om tävlingen på din blogg. Har du ingen blogg går det utmärkt att sprida i andra sociala medier. Det hade också varit roligt att få veta vad du skulle göra om du fick några timmar till per dygn och/eller vad du hade ägnat din tid åt om du visste att jorden var på väg att gå under.

Tävlingen stänger 25/5 kl 18.00. Stort lycka till!

 

Föregående

Trevlig listbok

Nästa

Om Elkan och Nääs

21 kommentarer

 1. Jag är med!
  http://bokrecensionernu.blogspot.se/2013/05/deltar-i-lite-tavlingar.html
  Om jag fick mer tid så skulle jag försöka göra mer saker som jag tyckte var roliga. Om jorden gick under så skulle jag försöka samla mina nära och kära omkring mig och bara ta till vara på tiden med dem.

  • Mer tid har alltid varit en dröm, men efter att ha läst den här boken vågar jag inte drömma om det.

 2. Klart jag vill vinna en dystopi. Har länkat till tävligen här: http://smutstiteln.wordpress.com/2013/05/20/djurisk-helg-och-tavlingsmandag/
  Om jag fick mer tid så skulle jag ägna mig åt att baka mer bröd, göra sylt och marmelad och andra goda livsnödvändigheter. Om jag visste att tiden snart var kommen skulle jag umgås med mina kära och tala om för dem hur glad jag är för att ha fått ha dem i mitt liv.

  • Borde också lära mig att baka också, det luktar så gott men jag blir så arg av det.

 3. Attans att den var på engelska, annars så.
  Jag har också en tävling idag.
  Mia

 4. Åh, jag behöver en dystopi till kaosutmaningen och jag läser gärna på engelska. Jag är med!

  http://vastmanbok.blogspot.se/2013/05/tavlar-om-en-dystopi-hos-enligt-o.html

  Om jag bara hade några timmar kvar så skulle jag så klart pussa på mina barn så mycket jag bara kunde den tid som fanns kvar.

  Om jag fick mer tid skulle jag också ägna mycket av den tiden åt att pussa barnen – och att läsa mer förstås 😉

  • Det här är en av de bästa dystopier jag läst och på en engelska som inte är allt för komplicerad.

 5. Det låter som en bok som jag skulle gilla, jag vill vara med 🙂 http://februaribarn.blogspot.se/2013/05/tavlar-om-en-dystopi.html

 6. Carin Thiria Bark

  Tack för tipset, har just fått den på svenska från mitt älskade bibliotek. Jag skulle ha en liten restaurang för en dag där min man och jag lagade maten tillsammans. Gästerna skulle få komma till vår “franska” veranda och äta det som serverades med omtanke. De skulle sitta vid långbord, äta länge och vilja bidra med samtalsämnen om livet med främlingar. För kort tid kvar för fasader. På natten skulle hela familjen lägga sig på en filt i trädgården, hålla varandra i handen, se på stjärnorna och tacka för att vi fått varandra.

  • Var också på biblioteket och botaniserade idag. Vi får dejta där nästa år när jag lämnar er! 🙂

 7. Självklart vill jag vara med
  http://boklysten.blogspot.se/2013/05/vill-du-vinna-en-grym-dystopi.html
  Hade jag bara ett par timmar till så skulle jag nog bara sitta på altanen och njuta av lugnet och friden och utsikten här utanför. Och mysa lite extra med husdjuren såklart.

 8. Oh, vill ha! http://mshisingen.blogspot.com/2013/05/hall-tummarna.html Gillar dystopier i allmänhet, de går bra ihop med mitt soliga sinnelag 🙂 och en som rekommenderas så varmt får jag läsa oavsett om jag vinner eller inte. Om dygnet hade haft fler timmar… då skulle jag ha läst mer och sett mer film. Skulle jorden snart gå under så blir det att umgås med familj och vänner.

 9. Vem vann?

  • Förlåt, har fastnat i magsjuketräsket, men återkommer ikväll eller senast imorgon!

 10. Om jorden gick under i natt, så skulle jag ägna alla återstående timmar åt en musikalisk nostalgitripp, där hela mitt liv får passera revy genom alla låtar som uppslukat mig från början till slut.

 11. Missade tyvärr tävlingen men tar till mig boktipset!

  För att svara på din fråga: Om jag visste att allt skulle vara slut alldeles strax skulle jag samla min familj omkring mig och njuta av de sista ögonblicken tillsammans.
  Hade jag lite mer tid skulle jag vilja göra min egen version av “The Bucket List” (suverän, se den!) där jag försöker göra de saker jag drömt om men inte tagit mig tid eller haft ekonomi att genomföra

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: