Spamvarning!

Jag har väldiga problem med spamkommentarer och har ändrat filtreringen av kommentarer för att de ska bli färre. (spamkommentarerna alltså, inte de riktiga) Tyvärr verkar det som om vissa har fått väldigt svårt att kommentera, då de får veta att de anses spamma. Jag vet inte vad det beror på och hoppas att ni inte är många, samt att problemet löser sig. Är ni många som har problem att kommentera? I så fall ska jag ändra filtreringen igen och stå ut med spamkommentarerna. Alternativt lägga till en capcha-kod, men jag har själv så himla svårt att se vad som står och vill helst undvika det.

 Uppdatering: Otroligt korkat att be er som inte kan kommentera att tala om det i en kommentar. Men gör gärna som en annan observant läsare och maila linda[at]enligto.se

16 reaktioner på ”Spamvarning!”

  1. Jag skulle kommentera ett inlägg, men det gick inte, för jag ansågs vara spammare…

    1. Jag hittade dina kommentarer bland spamkommentarerna och har meddelat att det inte är spam, så hoppas det ska lösa sig nu!

  2. Men, vad tråkigt. Spamming är skit helt enkelt.

    Jag har inte märkt av några problem med att kommentera här. Däremot har jag märkt att det är så på många andra bloggar. Jag har jättesvårt att se vad det står när man ska fylla i ord och siffror, så på flera bloggar kan jag inte kommentera alls längre.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: