Jag drömmer om detta

Annika undrar i veckans bokbloggsjerka om hur vår ultimata lässtund ser ut. Just nu önskar jag mig bara läsglädje och hoppas att den kommer med solen. För solen är en viktig del av min bästa lässtund och gärna en längre ledighet. Så helt perfekt är det om det är sol och jag sitter under en parasoll på en strand. Jag läser gärna utomhus helt enkelt och på verandan en regnig sommardag funkar också utmärkt.

Däremot blir det svårare och svårare att läsa i sängen. Jag bara somnar. Det är synd, då lässtunden på kvällen brukar vara så himla mysig. Tyvärr har det blivit väldigt lite läst även i påsk, då mitt ”lov” har firats tillsammans med två fantastiska små grabbar som inte riktigt ger mig så himla mycket tid till lugn och ro. Några korta stunder på altanen i solen nu i helgen har dock gjort att lovet blivit ännu bättre.

Hur ser din perfekta lässtund ut?

5 reaktioner på ”Jag drömmer om detta”

  1. Jag gillar att sitta i soffan med en filt och en riktigt bra bok. Och sen när man kan sitta ute i solen och värmen och läsa.
    Jag brukade läsa i sängen, innan jag skulle sova, för att bli trött fortare, men det är ett bra tag sen nu.

  2. Jag gillar att sitta i soffan med en filt och en riktigt bra bok. Och sen när man kan sitta ute i solen och värmen och läsa.
    Jag brukade läsa i sängen för att bli trött fortare, men det är ett bra tag sen nu.

  3. Jag försöker passa på att läsa efter att min dotter har somnat men på senaste tiden har det bara blivit några få sidor innan jag själv har somnat.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: