Planen är att hoppa över rean

Jag behöver verkligen inga fler böcker. Jag inte plats för fler och i hyllorna finns en hel del olästa böcker som jag faktiskt ser fram emot att läsa. Det råder alltdå ingen nöd på den här boknörden. Faktum är att jag inte heller hittat några direkta fynd på rean i år.

Möjligen ska jag ta mig en titt på e-böckerna, då de inte tar plats och kan vara bra att ha på till exempel semestrar. En fylld eboksläsare tar bra mycket mindre plats än ett gäng pocketböcker. Kul att det finns med e-böcker på rean tycker jag. Återkommer om jag gör några fynd.

8 reaktioner på ”Planen är att hoppa över rean”

  1. Jag har faktiskt inte kollat vilke böcker om ska vara med på rean än…. men det blir en sväng till bokaffären idag och jag hoppas jag hittar nåt som jag vill ha, eller rättare sagt, att något jag vill ha är med på rean. 🙂

  2. Önskar att jag kunde vara så principfast. Det funkar inte alls det med att veta att det redan ligger en och annan bokhög här och var. Jag har alltid den där måste-ha-känslan.

    1. Det var inte så mycket som lockade mig i år faktiskt. Köpte två e-böcker för 1 kr/styck på Bokus, så helt utan blir jag inte…

  3. Känner ungefär som du… inte för att jag har så himla bra koll på utbudet men behöver verkligen inte äga fler böcker. Med 78 olästa hemma känns det som att jag har mitt på det torra. 😉

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: