Vill du ha ett pocketfodral?

Jag brukar alltid använda pocketfodral när jag läser pocketböcker. Det blir mer stabilt och jag behöver aldrig fundera över vad jag ska ha för bokmärke. Sedan tidigare har jag ett knallrosa från Ordning & Reda och nu har jag också ett svart från Pocketfodral.se. Det senare har lite mjukare skinn och verkar lovande.

bild-9

Vill du också ha ett pocketfodral? Nu har du chans att vinna ett vinrött fodral från just Pocketfodral.se.

För att vara med vill jag att du lämnar en kommentar, samt skriver om tävlingen på din blogg och länkar hit. Har du inte någon blogg funkar det utmärkt med Facebook eller Twitter.

Jag vill också att du berättar om vilken bok du tänker premiärläsa i ditt nya pocketfodral.

Fram till nästa söndag 17/2 kl 12.00 kan du vara med och tävla.

Stort lycka till!

43 reaktioner på ”Vill du ha ett pocketfodral?”

 1. Jag vill!! Eftersom jag bär med mig böcker mellan alla rum i huset för att kunna ta tillvara varenda lilla lässtund i fred så kan mina böcker hamna lite olämpligt ibland. I går råkade tex min son ställa en colaburk som läckte på en av mina böcker!! Ett pocket fodral hade varit till stor hjälp då tex. När jag vinner (skriver inte OM :-)) tänker jag som premiärbok i fodralet läsa Nattens cirkus av Erin Morgenstern. Det omslaget är så snyggt att det är extra viktigt att skydda.

 2. Maria kihlström

  Perfekt för att skydda boken från Alvar 8 månader som älskar böcker men helst äter på dem….
  Den första boken skulle bli gengångare av jo nesbö, den ligger på tur. Delar på fejjan.

 3. Jessica Bengtsson

  Åh, då skulle jag läsa en bok som jag nyss beställt hem: I det sista regnet av Janesh Vaidya. Jag tror att det blir en vacker och alldeles underbar upplevelse!

  1. Åh, Korparna är ett dåligt samvete. Fick den 2011 på Bokmässan signerad, men har aldrig kommit mig för att läsa den. Återkom och berätta!

 4. Åh, jag hoppas jag har turen på min sida nu, köper nästan uteslutande pocketböcker, och vill gärna att dom håller sig fina då jag önskar köpa en bokhylla såsmåningom för alla böcker…
  Jag tror jag skulle inviga fodralet med boken Wallflower, väldigt nyfiken på den då jag hört mycket bra om den i bloggarna 🙂
  Här har jag bloggat:
  http://bokbild.wordpress.com/2013/02/14/enligt-o-lottar-ut-pocketfodral/
  (och kommer upp på twitter och fb också)

 5. Vill gärna vara med och tävla
  Har alltid velat ha ett pocketfodral men aldrig blivit av att jag köpt nåt. Provar chansen och ska genast blogga om din tävling med. Boken jag ska använda och premiärläsa om jag skulle vinna blir Min förlorade oskyld av Emma McLaughlin & Nicola Kraus.
  Ha en trevlig helg
  Kram Cissi

 6. Självklart vill jag vara med i utlottningen av ett så lyxigt pocketfodral – då kanske jag faktiskt kan lyckas behålla det själv 🙂

  Boken jag tänkte inviga med var först ”Den hemliga historien”, men efter att ha läst de andra kommentarerna här kom jag på andra tankar!

 7. Ett pocketfodral verkar ju vara en suverän lösning när man vill ta med sig sin bok överallt och ändå bevara den hel.

  Om jag vinner, blir det ”Kjære Gabriel” av Halfdan W. Freihow, som jag fö inte läst än, som får äran av att inviga fodralet.

  Delar på FB.

 8. Klart jag vill ha ett snyggt pocketfodral att skydda böckerna med. Kul också att kunna vara lite hemlig med vad man läser.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: