Nu blev det visst nya planer

Det var visserligen inte mer än ett par dagar sedan jag deklarerade att jag skulle läsa tänkbara nobelpristagare och dessutom kinesiskt i oktober. Vet ni, jag har ångrat mig. Fick nämligen frågan av vår skolbibliotekarie om jag vill vara med och tipsa våra kollegor om nya och bra böcker i mitten av november. Det betyder att jag behöver läsa mycket mer nyutkommet än jag hunnit med hittills i höst.

Jag har plockat ihop en rejäl hög att välja från, men alla kommer jag troligen inte att hinna med. En hel del böcker lockar dock.

12 reaktioner på ”Nu blev det visst nya planer”

  1. Har bara några sidor kvar av Den sista dagen i december och den kan jag verkligen rekomendera! Fast den kommer nog främst till sin rätt om man läst Röda vita rosen som är den första 🙂

      1. Har nu läst ut den precis och jag tycker nog att det funkar ändå. Det är en hel del hänvisningar till den första boken men jag tror att man förstår även utan den. Det skulle emellertid kunna bli lite rörigt med vilket förhållande de alla har till varandra om man inte läst första boken, då det ju är ett stort virrvarr av ex, kompisar och flörtar 😉 Men jag kan absolut rekomendera boken, som var en väldigt bra uppföljare!

  2. Vilken bokhög! Är mycket nyfiken på Tigrar i rött väder! Men det verkar som om du inte läst de Vigan, jag lovar att du med din läshastighet typ läser den på en kvart-tjugominuter! Mycket bra bok! Och Sara Granér – såå rolig! Ha en härlig läshelg!

  3. Jag är nyfiken på Sundström och De Vigan, har gillat deras tidigare böcker. Het och Hetekivi (det kunde vara EN titel) är bra!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: