enligt O

Tankar från en bokberoende

Vad jag läser i teorin

Jag läser mycket lyrik i perioder och i teorin är därför Lyrikvännen den perfekta tidningen. Jag har bläddrat, gillat, men ännu inte läst. Tidningar är nämligen något jag absolut älskar. I teorin. De blir tyvärr sällan lästa och det beror inte på att de är dåliga, utan på att jag föredrar böcker.

Jag är dock fortfarande säker på att Lyrikvännen är perfekt för mig. Ska bara invänta det perfekta lästillfället.

 

Föregående

Tummen är ur!

Nästa

Jag känner mig modig!

5 kommentarer

  1. Åh vad jag känner igen mig, jag vill läsa tidningar av alla slag!

  2. Jag läser bara inredningstidningar. Eller…tittar på bilderna!

  3. Ja, jag tänker att Judisk krönika nog är en väldigt intressant tidskrift att läsa, men hittills har jag bara kommit till att jag en gång tog upp den och bläddrade igenom … Men jag ser mig som en sån person som skulle kunna läsa den! 🙂

  4. Jag fick den i Kulturchocken jag beställde. Har dock inte läst den än (jag heller).

    • Tror verkligen att jag skulle gilla, men har som sagt inte kommit mig för att läsa.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: