I påsen

20120708-192354.jpg

Tänkte att ni är lite nyfikna på vad som fanns i påsen?! Jag vill också att ni drar er till minnes bokbloggarordspråk nummer 2 för att få förklaring till varför den inte bara innehöll Caitlin Morgans How to be a womanutan också Middlesex och faktiskt också Älskar – Hatar, som tyvärr är nedpackad inför renovering som förhoppningsvis är klar om en vecka.

Alla tre tillhör kategorin ”böcker som jag VERKLIGEN vill läsa”, vilket betyder att de borde bli lästa inom de närmsta månaderna, men man vet aldrig. Tänk på alla böcker som jag var tvungen att ha och som jag vill läsa bums, som står olästa i mina hyllor. Har faktiskt varit ganska duktig på att beta av dem i sommar hittills.

8 reaktioner på ”I påsen”

  1. Jag läste ut Middlesex ganska nyligen och tyckte den var helt fantastisk. Är nästan lite avundsjuk på att du har den oläst 🙂 Morans bok är jag jättesugen på.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: