Birgitta Stenberg har en hälsning till dig

Jag glömde ju det viktigaste, nämligen att jag köpte ett extra exemplar av pocketboken Alla vilda som någon av er kan vinna. Självklart är den signerad av författaren.

Hur ska man då göra för att vinna? Tala om det här i en kommentar för det första. Gärna skriva om utlottningen på sin blogg, eller twitter, facebook eller något annat. Någon tanke om varför ni vill läsa boken vore kul också!

Om en vecka 1/4 kl 18.00 stänger tävlingen och sedan drar jag en vinnare.

 

 

16 reaktioner på ”Birgitta Stenberg har en hälsning till dig”

 1. Jag vill både vara med och vinna …! 😉
  Jag är alldeles snart färdig med boken ”Kärlek i Europa”, den första Stenbergroman jag läst. Jag tyckte mycket om det sätt på vilket hon berättade och språket tyckte jag var mycket kärnfullt och läsvänligt. Jag hade redan bestämt mig för att fortsätta läsa fler av hennes böcker nu och så kommer du med det här toppenfina inlägget som pricken över i till ditt förra. Jag länkar till tävlingen i min blogg nästa vecka (länkade redan till ditt förra inlägg, hi, hi). Nu sitter jag och håller tummarna och hoppas på god tur!

 2. Jag har skrivit på Fejjan att jag vill vinna. Här tänker jag berätta varför. Det är nämligen så att jag lyssnade till den här boken för ngt år sedan och jag gillade den inte. Kunde inte bry mig om karaktärerna alls. Har därefter grunnat ibland på om jag skulle gillat mer om jag läst med ögonen i stället. Så jag vill vinna den för att jag inte gillade den…

 3. Jag har inget facebook, ingen blogg, twittrar inte…
  men jag vet när en författare är BRA.
  Och Birgitta Stenberg är BRA.
  Jag har läst ”Kärlek i Europa”, ”Apelsinmannen”, ”Spanska trappan” m fl av hennes böcker, så självklart vill jag läsa ”Alla vilda”.
  Man kan delta i boklivet på internet som läsare, och jag gillar ”enligt o” m fl bloggar.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: