Är allt lite sugen på att köpa…

Jag hade tänkt att helt hålla mig ifrån internetbokhandlarnas reasidor, men det gick liksom inte att låta bli. Ingenting är dock beställt. Ännu. Jag är dock bra sugen på följande böcker:

Styggelsen av Amanda Hellberg

The Boat, Nam Le (som bara kostar 20 kr och det är ju nästan gratis)

Vad mina döttrar bör veta, Elizabeth Noble (också 20 kr)

Den inbjudna,  Simone de Beauvoir

Att föda ett barn, Kristina Sandberg

Kärleken är dödens motsats, Roberto Saviano (ännu en Selma)

Butterfly, Sonya Hartnett (Boktolva och nästan gratis)

Små krig, Sadie Jones

Man utan minne, Nicole Krauss

Kvinnan i Jerusalem, Abraham B. Yehoshua

Konsten att gråta i kör, Erling Jepsen

 

6 reaktioner på ”Är allt lite sugen på att köpa…”

  1. Oj, man ska inte gå in på andras inlägg on bokrean för då hittar man böcker man vill ha. Jag skickade dessutom iväg en bokreabeställning igår till Adlibris så jag får inte beställa mer – troligtvis. En bok ska i alla fall vara present (Gustavs grabb)! Och en var en bok du tipsat om som dina killar gillar (Erland Loes bok om Kurt och fisken).

  2. Spännande boklista. Jag har också börjat kika lite på reaböcker. Men när jag tänker att jag ännu inte läst alla de böcker jag köpte vid förra årets rea måste jag ta mig en funderare på om jag verkligen behöver köpa några i år.

  3. Kul att se din lista. Du ska absolut köpa Att föda ett barn, en av förra årets verkliga höjdare för mig. Jag har även läst nr 9 och 10 på listan, Mannen utan minne och Kvinna i Jerusalem. OK, men inga superhöjdare. Båten har jag läst delar ur, BRA, troligen mycket bra, men tappade bort min.
    Nån som såg Erlend Loe på tv ikväll?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: