enligt O

Tankar från en bokberoende

Om bulimisk läsning

Jag läste den (boken, min anm.) hastigt, som jag läste det mesta på den tiden, ett slags bulimisk läsning för att avverka så många böcker som möjligt, trycka i mig så många jag kunde för att kunna bocka av dem på en lista i huvudet. […] med riktigt många lästa böcker bakom mig kunde jag i alla fall känna att jag använt tiden till något vettigt.

ur Den drunknande av Therese Bohman, s.19.

Föregående

Ett annorlunda sätt att stödja Afrika

Nästa

Det bara blev så…

4 kommentarer

  1. Men precis så känner jag nu när jag äntligen har semester…blir ingen glädje alls.

  2. Känner igen mig, det är tragiskt nog så jag läser hela tiden (jag får ju iofs inte läst så mycket men ändå…). Skulle vilja läsa mer för avslappning än för hets.

  3. ja, obehagligt träffande! detta är också mitt semestersyndrom : )

  4. jepp! men lista är inte alltid bara i huvudet.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: