Bokbloggarträff i Göteborg

Visst lät det kul med bokbloggarträff när alla stockholmare bloggade och twittrade om det? Jag, Maria och Linda bestämde raskt att vi behöver en träff även i Göteborg.

När? 20 juni kl 18.00

Var? Restaurang Qué Pasa på Drottninggatan 29

Medtag böcker till bokbyte och så mycket boknörderi som du bara kan. Fyll också huvudet av tips på bra böcker att läsa under sommaren. Tänk på att du under flera timmar kommer att umgås med bokbloggare som bara älskar att du börjar varje mening med ”jag läste en bok där…”

Skicka ett mail till  linda (at) enligto.se om du vill komma. Och det är klart att du vill!

Det finns 15 platser bokade och funkar säkert att lägga till fler om det behövs.

 

 

13 reaktioner på ”Bokbloggarträff i Göteborg”

  1. Ah men grrr! Då har jag bokcirkel på En sida till med åtta anmälda… Ingen idé att ens försöka hitta ett annat datum som alla kan! Skulle ju varit så himla kul! Hoppas det blir ett återkommande event, så är jag med nästa gång!

  2. Jag hade jättegärna tagit mig till Göteborg om det inte vore för att jag jobbar till 18 den dagen (också), jag hoppas precis som föregående talare på att det blir återkommande.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: