Långa listor utlovas

Har just lånat 1001 böcker du måste läsa innan du dör av Göran Hägg från svärfar. Inser när jag bläddrar i den att det är väldigt svårt att komma ihåg vilka böcker jag läst helt och hållet och vilka jag bara läst utdrag ur. Vissa böcker minns jag inte ens om jag läst alls eller om de bara stått på någon litt.vet.lista som jag slarvat med. Hur räknar man då?

Kan i alla fall utlova en hel del listande den närmaste tiden. Både av böcker jag inte läst, böcker jag läst och böcker jag kanske läst.

3 reaktioner på ”Långa listor utlovas”

  1. Det låter spännande med listorna! Jag har också lånat den boken tidigare, men har tyvärr glömt mycket i den, skulle behöva låna den igen.

    Min tanke var också att göra listor då jag lånade den, men så gick tiden och det blev aldrig av innan jag lämnade tillbaka den.

    1. Det skulle kunna hända mig också, men svärfar hade den inte ens framme längre så jag kan nog ha den ett tag hoppas jag.

  2. Ja gahr varit sugen på den boken sedan jag lyssnade på Häggs föredrag om boken. Ska bli intressant att se vad du gör med den 🙂

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: