Come to mama

Annika är generös i veckans bokbloggsjerka och får mig att börja klicka runt bland internetbutikerna och ömsom dregla, ömsom drömma.

Om jag gav dig 1000 kr och skickade in dig i en bokhandel, vad skulle finnas i din korg när du slutligen skulle söka dig till kassan?


Böcker för 1000 kronor är en dröm och detta trots att huset svämmar över av olästa böcker. Konstigt nog stressar högarna mig inte, utan jag njuter bara av alla bra böcker som jag kommer att hinna läsa någon gång. Troligtvis. Om jag känner för det.

Jag lyssnar på Den röda grevinnan av Yvonne Hirdman och även om det går förhållandevis bra skulle jag vilja ha en ”riktig” bok också.

Har fått tips om att Gianrico Carofiglio ska vara bra och första boken i serien om Guido Guerrieri heter På sannolika skäl.

IQ84 av Haruki Murakami har hittills två delar och jag vill gärna ha dem!

Jag har Kristina Lugns Dikter 1972-2003 hemma från biblioteket, men jag skulle mer än gärna köpa den.

Jag lockas också av Jamie Olivers nya kokbok Jamies matrevolution: lär dig laga mat på nolltid, inte för att jag inte kan laga mat för det kan jag, men för att få tips på snabba och enkla recept för det behöver jag.

Slutligen skulle jag gärna äga och läsa Qvinna i världen: sex kvinnor, sex kontinenter, sex livsöden av Inger Frideborgsdotter.

4 reaktioner på ”Come to mama”

  1. Carofiglio kan jag verkligen rekommendera! Del två lär komma ut på svenska i vår. Jag har precis börjat på del 4 på italienska (stolt!) och har verkligen fastnat för den ganska annorlunda deckarstilen.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: