Min kärlek till 7eleven

I Bangkok finns fantastiska Asia Books som har ett rejält sortiment av engelskspråkig pocket.  Hur som helst så finns det ingen bokhandel här, men när jag traskade in på 7eleven igår hittade jag en hylla pocketböcker från just Asia Books. Någon form av thailändskt pocketställ kanske. Tråkiga deckare längst fram, men jag bläddrade självklart igenom högarna och gissa vad jag hittade. En bok som jag verkligen, verkligen vill läsa och som jag redan älskar efter bara 40 sidor, nämligen Men from the boys av Tony Parsons som är tredje boken om Harry Silver och hans son Pat som nu hunnit bli tonåring. Man and boy var fantastisk, Man and wife var bra och nu hoppas jag att bok tre ska vara suverän. Bye, bye Buthler & Öhrlund alltså och dessutom slipper jag att gräva fram min gamla skoltyska. Kan det bli bättre?

4 reaktioner på ”Min kärlek till 7eleven”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: