Läsplanering december

Då vi kommer att leva med ryggsäck under januari kommer jag att försöka prioritera de inbundna böckerna i hyllan under december. Någon lång lista blir det dock inte. Känner inte riktigt för det den här månaden.

Förutom de böcker som jag just nu är mitt i, vill jag först läsa den mycket efterlängtade Revolt av Suzanne Collins. Jag har också Vinteräpplen hemma från biblioteket och den vill jag hinna med.

Nyckelbarnen av Sara Kadefors blir det aldrig av att jag läsa. Jag vet egentligen inte varför, då jag verkligen tror att den är skitbra. Är inte så sugen på ungdomsböcker nu bara. Vet inte riktigt varför.

Faktum är att jag inte är så sugen på någonting just nu. Möjligen på att läsa om några gamla favoriter för att kunna läsa utan en fungerande hjärna. Kanske Stadserien efter mina besök i Stockholm.

5 reaktioner på ”Läsplanering december”

  1. Vinteräpplen är en fin bok som överraskade mig i höstas, den tror jag du kommer gilla också. Annars är ju stadserien aldrig fel och sen fungerar alltid Maria Lang vid lässvackor eller allmän trötthet, helst någon av Puck-böckerna förstås 🙂

    1. Det exemplar av Lang jag läste fick letas fram i magasinet, men nu när jag lämnade tillbaka den var den reserverad. Jag tror att vi har inspirerat fler till Langläsning!

  2. Det är ju mycket annat som konkurrerar med lästiden i december, så man kanske inte ska ha för höga krav på sig själv just nu.

  3. Visst var det Thailand du skulle aka till?
    I alla fall pa de stallen som jag besokte sa fanns det massor av second hand-bokshoppar dar man kunde hitta allt mojligt roligttill riktigt laga priser! Lyllos dig!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: