Bokmässesnurr

Idag blir det ingen mässa för mig. Istället sitter jag och smälter alla intryck. Hjälp vad trevligt jag har haft och vilka fantastiska människor alla bloggare visade sig vara. Såklart! Underbart att få boknörda hur mycket som helst utan att någon tröttnar. Den enda vi saknade riktigt mycket var Vixxtoria som tydligen föredrog rulltrappor framför bloggcafé.

Jag blev just påmind om vad jag inte köpte då Lubna Ahmad al-Hussein just intervjuades på TV4. Hennes bok 40 piskrapp för ett par byxor har getts ut av Sekwa förlag och jag var allt och klämde på den några gånger.

Köpte inte heller någon Penguinmugg eller ens någon av de fantastiska tyginbundna klassikerna.

Maybe next time.

Precis som Bokbabbel tänker jag att det kan vara bra att berätta vad jag INTE köpte för att faktiskt visa att det finns någon form av spärr. Dessutom är jag helt säker på att signerade böcker inte räknas och jag köpte tre signerade böcker igår, en till mig och en var till grabbarna O. Tror faktiskt inte att böcker till barn räknas heller.

Vad blev det då?

Min signerade bok var Ann Söderlunds Men vi knullar ju ändå inte som verkar rätt rolig och samtidigt jobbig. Jag gillar Söderlund, hon är både spontan och smart (ja det går att kombinera). Till Lillebror blev det Kenta och barbisarna med hälsning från Pija Lindenbaum och Storebror fick När Åkes mamma glömde bort av samma författare.

Jag vandrade runt i några timmar och parkerade mig sedan på Bloggcaféet som Karin höll i. Fick en bok av Marcus på Dantes bibliotek, hann prata en massa med Lyran som jag satt lite långt ifrån i torsdags och fick ansikten på ännu fler bloggare. Trevligt, trevligt!

9 reaktioner på ”Bokmässesnurr”

  1. Åh jag gillade verkligen bokmässesnurret jag också. Önskar att jag hade kunnat åka dit en dag till, mer än bara i torsdags. Men men, jag får väl ta mig dit nästa år igen. Kanske vågar jag mig på att hälsa på fler bokbloggare då också, om jag hunnit växa lite och kommit in ”i gänget”.

    Var väldigt trevligt att träffa dig i alla fall!

  2. Fantastiskt kul att träffas (så trevligt att jag till och med förlåter felstavningen av mitt namn ;)), vi ses kanske nästa år igen. Efter tre dagars promenerande och pratande med folk är jag nu helt död. Hur ska jag orka blogga?

  3. Böcker till barn räknas inte alls. Det är en helt egen budget. Fråga Lyran, hon vet! 😉

    Synd att du och jag satt så långt ifrån varandra vid båda tillfällena. Vi får prata mer nästa år!

  4. Hade också jättekul på bloggfikat, som jag smet med på fast jag inte har någon blogg. Har läst många av era bokbloggar i åratal så då blir det extra spännande att träffas på riktigt.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: