Det här med olästa böcker

Det är väl i det här läget jag borde mörka, men Annika frågar om hur många olästa böcker som står på tur att bli lästa och jag får väl ge ett diplomatiskt svar.

HUR MÅNGA BÖCKER HAR DU PÅ DIN ”ATT LÄSA HYLLA”?

Jag har en ”vill-läsa-lista” och den är absurd. Min ”att-läsa-hylla” innehåller knappt hundra böcker och av dem vill jag faktiskt läsa nästan alla, men några böcker jag tycker att jag bör läsa finns där också. Inte så många längre, jag orkar inte plöja ”måste” böcker mer än nödvändigt. Just i september finns det mycket som jag vill hinna läsa då högen med recensionsböcker, många efterlängtade, är väldigt stor den också. Tyvärr har terminen verkligen chockstartat och jag har haft väldigt lite tid att läsa. Den här veckan hoppas jag att det lugnar ner sig lite med jobbet, inte med läsningen.

Vill du också vara med i Bokbloggsjerkan? Läs instruktionerna här.

2 reaktioner på ”Det här med olästa böcker”

  1. Ja jisses, vet inte hur långt jag kan räkna..? 😉 Fast jag har lite olika ”att-läsa-högar”, typ ”att-läsa-snart”, ”att-läsa-senare”, ”att-läsa-kanske” osv…och det blir bara fler och fler! 🙂

  2. Jag har hogar bade i Sverige och har i Tanzania, har i TZ ar det bara runt 45-50 i Sverige, dar jag av naturliga skal har haft mer tid att hamstra sa ar det med tal om att-lasa-flyttkartonger….

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: