Nytt i Bokåtervinningen

Det händer saker i Bokåtervinningen.

En ny deltagare, Bokhunger vars lista finns här.

En styck uppdaterad boklista med några borttagna titlar och en (förhoppningsvis) fungerande länk. Det har varit lite igångkörningstrassel med länkarna har jag märkt. Säg gärna till om något är konstigt.

Jag tog mig friheten att faktiskt ta bort titlar som inte längre finns istället för att stryka den, det blev lite mindre rörigt. Det finns fortfarande en hel del fynd på listan och jag har själv lagt till en bok: Finns inte på kartan av Carin Hjulström som jag läst, gillat, men inte kommer att läsa igen.

Den uppdaterade listan på böcker finns här.

Min nya mailadress är linda [at] enligto.se men jag kollar mailadressen till lillaosblogg också. Hör av er om det är något jag missat.

Jag fick förresten en bok idag, Jessica Jungs saknad från BokMamma. Tack för den!

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: