Om och kontakt

enligt O

 

Det är jag som är O, Linda O och här bjuder jag på mina tankar om böcker och läsning enligt O. Sedan jag startade Lilla O i januari 2009 har jag verkligen hittat min plats i den ytterst trevliga bokbloggarvärlden.

Jag vill bjuda er på det bästa om det mesta. Alltid med en personlig touch. I min läsning blandar jag högt och lågt och du kommer att få läsa om allt från chick-lit till nobelpristagare. Det finns bra böcker inom alla genrer och bra böcker är till för att läsas. Oftast läser jag det som skulle kunna kallas samtidsromaner och då både för vuxna och ungdomar.

Ibland tar jag er med till skolans värld, då jag är lärare och även läromedelsförfattare. Någon gång dyker också grabbarna O upp och tipsar om böcker. Lillebror O har valt ett eget bloggalias och det blev mitt gamla Lilla O.

Förhoppningsvis kan inläggen i bloggen roa er och ibland få er att fundera lite. Lämna gärna en kommentar, det är i diskussionen bloggandet växer till något mer än bara det egna skrivandet.

Jag bloggar också på Kulturkollo. Kika gärna dit också.

Välkomna hit allihop!

 

Kontakt

 

Vid förfrågan om recensionsexemplar var vänligt maila till info@enligto.se 

Böcker jag själv efterfrågar läses alltid, medan de som skickas spontant blir lästa om intresse finns. Jag föredrar e-böcker. Jag skriver om alla böcker jag läser ut och självklart skriver jag vad jag tycker. Att beställa en positiv recension går självklart inte. Däremot läser jag sällan ut böcker jag inte tycker om och bloggar inte om halvlästa böcker.

Jag har också valt att ha en reklamfri blogg, varvid förfrågningar om annonser och specialskrivna reklaminlägg inte kommer att besvaras.

26 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge