Dagens dam i december del 3

Skärmklipp 2015-11-29 18.24.54

Tredje december och torsdag, så det skulle ha varit kvinnoalfabet idag. Därför blir dagens inlägg också något av en utmaning. Jag har valt en stor skådespelerska som jag tycker mycket om. Vem skulle du välja?

Jag vet inte om Julia Roberts är tillräckligt fin, stor eller cool för att ha som favorit, men jag tycker verkligen om henne. Det finns något naturligt och härligt med henne, som gör mig glad. En Oscar för bästa kvinnliga huvudroll har hon fått för rollen i Erin Brockovic och ja, den var bra, men jag vet inte om jag tycker att det är hennes bästa. Jag gillar Julia Roberts mer när hon är mysig som i Notting Hill, eller vansinnigt otrevlig, som i Min bäste väns bröllop. Visserligen skulle jag önska att hon fick lite fler ”seriösa” roller, vad det nu är, men det behöver inte vara sämre att göra feelgood.

Julia Roberts slog igenom med en film som på många sätt är riktigt märklig, nämligen Pretty Woman. Egentligen ett helt vidrigt manus, men ändå en film att älska. Är det inte konstigt.

 

800px-Julia_Roberts_2011_Shankbone_3

CC BY 3.0

”Julia Roberts 2011 Shankbone 3” av David Shankbone

 

Läs också:

7 comments