enligt O

Tankar från en bokberoende

Ett helt fantastiskt, grönt paket

Det var fullt i lådan idag, då en välfylld grön påse hade hittat dit. Avsändaren ”Hon som vi ofta låter avgöra” hade fått ihop en helt fantastisk blandning, som verkligen passade mig perfekt. Jag är mycket glad och nästan lite rörd.

Vem kan ”hon som vi ofta låter avgöra” vara? Paketet är stämplat i Sundsvall. Vet några bloggare som kommer norrifrån, men vågar mig inte på att gissa.

Ett helt gäng gröna paket fanns i påsen och se, de matchade lakanen perfekt. Helt klart är min hemliga bokvän något mer organiserad och ordentlig än jag, ty allt var väl förpackat.

FullSizeRender(6)

Jag har läst allt annat av Katarina Wennstam, men ännu inte Skuggorna. Perfekt! Elif Shafak har jag länge tänkt läsa något av, men det har ännu inte blivit av. Honour låter riktigt bra. Skrivboken är bokig och superfin och den orangea pennan ska jag hålla god koll på. Kaffet är nästan för fint för att dricka, men det kommer jag göra och choklad är alltid mumsigt.

FullSizeRender(7)

Ännu en gång, stort tack!

Föregående

Svenska gummistövlar

Nästa

En bra presentbok

9 kommentarer

 1. Hmm, jag är ju ny i den här bloggvärlden men jag tänker på Ödet och Slumpen. Kan det finnas en bloggare som heter Tyche eller Fortuna, som slumpens gudinna?

 2. Pernilla J

  Härligt paket! Gissar på att det är från Lotten!

  • Klart det måste vara Lotten! Smart.

  • Jajamensan – det var rätt 🙂 Lotten avgör som det brukar heta 😉
   Puh – vad skönt att det verkade ha fungerat!
   Honour har jag själv läst och tyckt mycket om, så det ska bli spännande att se vad du tycker! Katarina Wennstam har jag bara läst en av medan du läst fler men tyckte mig se just att du i alla fall inte skrivit om den här.
   Jag hade faktiskt skrivit upp Kvinnorummet redan innan du skrev om den, men den var helt hopplös att få tag på här i Sundsvall

   • Stort tack, det var ett riktigt bra paket! Nu behövs bara lästid … 🙂

 3. Väldigt fint paket!

 4. Men åh vad spännande med en hemlig bokvän! 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: