enligt O

Tankar från en bokberoende

Give me a beat

Jag läste On the road av Jack Kerouac för några år sedan och var inte imponerad. Samma sommar läste jag också Räddaren i nöden av J D Salinger och tyckte inte att den var speciell heller. Inte konstigt kanske då jag var runt 30 och dessutom kvinna. Eller?

Per Plenhammar har skrivit en bok om Jack Kerouac, en roman och menar att han är en väsensskild författare beroende på när man möter honom och vem man är då. Jag blir ganska så sugen på att läsa boken Efter honom, syndafloden och bilda mig en egen uppfattning om denna man som trots allt fascinerat väldigt många.

GP har idag en test med frågor om Jack Kerouac och beatgenarationen. Jag fick 7 rätt, hur många fick du?

 

Föregående

När jorden går under

Nästa

I teorin gillar jag

1 kommentar

  1. Jag blev inte heller imponerad av On the road. Tyckte inte att det hände så mycket som baksidetexten utlovade

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: