enligt O

Tankar från en bokberoende

En muta i min smak

Nu tänker jag vara precis hur glad som helst över en recensionsbok. Om jag sedan hyllar boken i fråga handlar det inte om att boken är fin eller ens att tygpåsen till också är superfin. Glad blev jag och tackar tänker jag göra. Tack. Läsa ska jag också definitivt.

 

 

Föregående

Det mesta står skrivet mellan raderna

Nästa

Lugnläsning pågår

5 kommentarer

  1. Jag har läst manuset. Oavsett muta eller inte, tyckte jag att den var bra! 🙂

    • Tackade nej till manus, har läst det till andra böcker och tycker att det är så himla svårt. Mycket papper att hålla reda på. Ska bli kul att läsa nu, känns lite nytt!

  2. Klart man måste få vara jätteglad över recensionsböcker också. Ibland blir det ju så att säga en riktig fullträff när förlagen skickar ut böcker. Jag blev för ett tag sedan riktigt riktigt glad över en bok som ett förlag skickade till mig för ett tag sedan utan att jag själv hade beställt den. Klart man blir glad då när det är en bok som känns helt rätt.

  3. Jag är också väldigt glad över den här mutan just nu 😉 Boken är ju synnerligen efterlängtad och kassen fin så jag tänker fortsätta att vara barnsligt glad ett tag. Sen är det naturligtvis dags att sätta på sig de kritiska glasögonen och läsa underverket också (vilket jag också ser väldigt mycket fram emot) 🙂

  4. Det låg ett sånt här fint exemplar i min brevlåda idag. 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: