En muta i min smak

Nu tänker jag vara precis hur glad som helst över en recensionsbok. Om jag sedan hyllar boken i fråga handlar det inte om att boken är fin eller ens att tygpåsen till också är superfin. Glad blev jag och tackar tänker jag göra. Tack. Läsa ska jag också definitivt.

 

 

5 reaktioner på ”En muta i min smak”

    1. Tackade nej till manus, har läst det till andra böcker och tycker att det är så himla svårt. Mycket papper att hålla reda på. Ska bli kul att läsa nu, känns lite nytt!

  1. Klart man måste få vara jätteglad över recensionsböcker också. Ibland blir det ju så att säga en riktig fullträff när förlagen skickar ut böcker. Jag blev för ett tag sedan riktigt riktigt glad över en bok som ett förlag skickade till mig för ett tag sedan utan att jag själv hade beställt den. Klart man blir glad då när det är en bok som känns helt rätt.

  2. Jag är också väldigt glad över den här mutan just nu 😉 Boken är ju synnerligen efterlängtad och kassen fin så jag tänker fortsätta att vara barnsligt glad ett tag. Sen är det naturligtvis dags att sätta på sig de kritiska glasögonen och läsa underverket också (vilket jag också ser väldigt mycket fram emot) 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: