Häng med på bokmässestafett

 

 

Alldeles, alldeles snart är det dags för bokmässan och även om det finns en hel del att säga om att det inte är som vanligt och att det finns mycket att sakna så blir det ändå en mässa. Bokmässan heter i år Bokmässan Play och kan ses digitalt, det finns en hel hög intressanta seminarier att välja på och i och med det digitala behöver vi för en gångs skull inte irritera oss över schemakrockar (alltid något!). 

En sak som årets bokmässa saknar är förstås den där särskilda känslan – pirret i magen innan när allt ska packas och planeras, alla upplevelser och möten, överdyra luncher och fantastiska samtal. Vi vill gärna försöka återskapa litegrann av den där särskilda känslan med en bokmässestafett och hoppas att du vill vara med. Om du vill vara med och skriva ett inlägg om bokmässan på din blogg eller kanske bomba oss alla med bilder på Instagram på lördag den 26 september skickar du ett mail till info@enligto.se senast 25 september kl 1800, så får du en publiceringstid av mig. När det väl är dags att publicera kan du tagga ditt bidrag med #bokmässestafett2020 i sociala medier så att vi kan hitta varandras inlägg. 

Hela listan med deltagare hittar du dessutom här och hos Fiktiviteter, … och dagarna går och Västmanländskans bokblogg på lördag morgon.

Välkommen med din anmälan!

 

 

2 reaktioner på ”Häng med på bokmässestafett”

  1. Pingback: Bokmässan Play – det här är jag sugen på att se – Ellen Vikman

  2. Pingback: Något slags mässfokus – enligt O

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: