enligt O

Tankar från en bokberoende

Mitt strå till stacken

Nu har jag varit inne och beställt en prenumeration på Tivoli till grabbarna O, då tidningen riskerar att lägga ner och behöver fler prenumeranter för att överleva. Egentligen har jag bara registrerat ett intresse, då tidningen just nu har utgivningsstopp.

Tivoli ges ut av Positiv Förlag och är en tidning med nyproducerade, svenska originalserier. Inte en tidning som ges ut av jätten Egmont som alla andra och väl värd att stödja. Chefredaktören Camilla Nyman berättar om hur de vill ge ut en tidning utan reklam och produktplacering.

En oberoende tidning behövs och behöver stöd för att kunna finnas kvar. Jag har gjort mitt, vad gör du?

Föregående

En riktigt tragisk historia

Nästa

Topp 5 böcker som fått mig att gråta

1 kommentar

  1. Maken undrar om vi inte ska flytta tillbaka till Majorna när vi ändå håller på.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: